13. joulu, 2017

PUHEENI PIKKUJOULUJUHLASSA

PUHEENI PIKKUJOULUJUHLASSA
9.12.2017

Hyvät Myyrmäen Eläkkeensaajat

Olemme saapuneet viettämään yhdessä joulujuhlaa. On ilo nähdä, että meitä on täällä näin paljon. Se kertoo siitä, että koemme tärkeäksi ja mukavaksi olla yhdessä.

Yhdessäolo tuottaa meille hyvän mielen lisäksi myös turvallisuuden tunnetta. Muodostamme yhteisön, jossa tulevat esille parhaat puolemme.

Joulu on juhla, joka lämmittää meitä jokaista. Moraalisesti ja eettisesti joulun henki vahvistaa tarvettamme olla yhdessä läheisten kanssa ja olla korostetun hyviä. Juuri joulun aikaan huomaamme miten hyvää ajattelemalla ja tekemällä meille tulee lämmin ja rauhallinen mieli. Aivan riippumatta meidän itse kunkin maailmankatsomuksesta, pidämme joulun hyveiden tekemistä koskevaa viestiä hyvänä ja kannatettavana. Joulu on kaikkien suomalaisten juhla. Joulun ydin on sen henkisessä merkityksessä. Joulua viettäessämme vahvistamme myös sitä kulttuuria ja siihen liittyvää perinnettä, jotka ovat osaltaan tehneet meistä suomalaisia.

Hyvät eläkkeensaajat ja muut läsnäolijat

Toivotan omasta ja Myyrmäen Eläkkeensaajat ry:n hallituksen puolesta teidät lämpimästi tervetulleeksi tähän juhlaan. Kiitän jokaista yhdistyksen aktiivia ja vapaaehtoista siitä panoksesta minkä olette vuoden aikana antaneet meidän yhteiselle hyvälle. Kiitos.